Skip to content
Naslovnica
Predavanje u Valpovu PDF Ispis E-mail
Anonymus   
Četvrtak, 05 Studeni 2009
U suradnji s Gradskom knjižnicom Valpovo, astronomsko društvo "Anonymus" organizira još jedno popularno predavanje za građanstvo u Valpovu: 


SVJETLOSNO ONEČIŠĆENJE:
Od ekoloških do astronomskih posljedica

Predavač je član "Anonymus"-a, Denis Vida.
Predavanje će se održati u utorak, 10. studenog, 2009. s početkom 18:00 sati.

Ulaz je za sve slobodan i radujemo se vašem dolasku!

Predavanje organiziraju Gradska knjižnica Valpovo, astronomsko društvo "Anonymus" i Zajednica tehničke kulture Valpovo, povodom Međunarodne godine astronomije i Mjeseca hrvatske knjige.

Iznimno smo zahvalni upravi Knjižnice na ovoj suradnji, kao o ZTKV na pomoći pri organizaciji.

"U predavanju će se govoriti o utjecaju svjetlosnog onečišćenja na okoliš i ljude, a pogotovo na ptice i razvoj raka kod čovjeka. Biti će govora o zaštiti o svjetlosnog onečišćenja postavljanjem ekološke rasvjete koja gradskom proračunu donosi velike godišnje uštede."

Denis Vida dugogodišnji je član astronomskog društva "Anonymus", sudionik nekoliko županijskih i državnih natjecanja iz astronomije i robotike, gdje postiže izvanredne rezultate (5. mjesto na državnom natjecanju iz astronomije). Redoviti sudionik na Višnjanskoj školi astronomije i suradnik na Hrvatskoj meteorskoj mreži.

Više informacija:

Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju:

E-mail: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Tel. /Fax: 031/651-380 (Kontakt osoba, Gaj Tomaš)

Zadnja Promjena ( Utorak, 10 Studeni 2009 )
 
« Prethodna   Sljedeća »

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1